Opgenomen in panel deskundigen ANP

Opgenomen in panel deskundigen ANP

Sinds kort ben ik lid van het expertisepanel van het Algemeen Nederlands Persbureau. Omschreven als volgt:

Functie: Adviseur, zorg en samenleving, en aangesloten bij NVO, de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen.

Deskundigheid: Ik ben deskundig op het gebied van zorgvisie en organisatieontwikkeling, strategische- en beleidsvraagstukken in de zorg, kwaliteit van zorg en zorgethiek, behandelingen (interventies, therapieën, methoden), verstandelijke beperking, complexe zorgvragen. Ik bouw aan zorgnetwerken en kennisontwikkeling middels diverse publicaties en zet me in voor een lange termijn houdbaarheid van de zorg. Daarnaast ben ik betrokken bij zorgorganisaties en onderwijsinstellingen in adviesraden en als toezichthouder

Journalisten kunnen mij benaderen voor: Vragen over de organisatie van de zorg, knelpuntenanalyses over de zorg, kwaliteitsvraagstukken in de zorg, behandelmogelijkheden en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik kennis over onderwerpen als de zorgmarkt, zorgkwaliteit, interventies en innovatie binnen de zorg.